Madgrupper og formål

Alle elever på NIF er tilknyttet en madgruppe, der normalt består af 4-5 børn. Ca. én gang om måneden mødes gruppen, laver mad og hygger sig sammen. Hele skolen har maddag samme dag, og vi forventer derfor, fritidsaktiviteter denne dag aflyses.

Madgrupper er med til at skabe uformelle berøringsflader mellem eleverne og dermed give plads til at styrke de sociale relationer, der ikke umiddelbart opstår i elevernes hverdag på skolen. Samtidig er madgrupper et redskab for klasselærerne til at fremme trivsel i klasserne og forebygge klikedannelse, drilleri og mobning. Madgrupper er en del af det at gå på NIF, og vi anser det for at være vigtigt. Børn og forældre får et godt kendskab til hinanden, og det modvirker fordomme om forskellige måder at leve på. Afholdelse af madgruppe går på skift, og hele gruppen går med ”værten” hjem efter skole/NUAN. Det er normal praksis, at forældrene tager sig tiden til at drikke en kop kaffe, når de henter deres børn efter madgruppe.

Der dannes nye madgrupper to gange om året - i august og i februar. En plan over madgrupper og datoer kan læses på opslagstavlen på Intra

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok