Skolefest og formål

Hvert år holder vi på NIF en skolefest i efteråret, der er delt på de tre trin; yngste (1.-3.), mellemste (4.-7.) samt ældste (8.-10.).

Til festen for yngste er forældrene inviteret med. Der planlægges af kontaktforældre og lærere en temafest og forskellige lege og konkurrencer. Alle hjem medbringer mad til et fælles bord.

Til festen for mellemste er forældrene ligeledes inviteret med. Kontaktforældre og lærere planlægger forskellige lege og konkurrencer. Alle hjem medbringer mad til et fælles bord.

Til festen for ældste er forældrene IKKE inviteret med. Festen planlægges af 9.klasse samt lærere i klassen. Eleverne spiser sammen, hvorefter der er samvær med lege, konkurrencer og lign. planlagt af alle tre klasser og lærere. Der kan til festen være et tema a la superhelte, 1960erne, dyr... Dette tema besluttes af 9.klasse.

Formålet med alle tre fester er at skabe sammenhold og fællesskab på tværs af en årgang samt at give gode oplevelser inden for rammer, hvor alle kan være glade og trygge. Håbet er, at de tværgående oplevelser på trinnet kan få en positiv afsmittende virkning på hverdagens fællesskab.

På skolen er al indtægt fra skolefesten dedikeret 9.klasse og deres studietur.

Der opkræves entre for alle voksne deltagere (i 2020; 30,- pr. billet). 9.klasse samt forældre sælger til de to første fester kaffe og kage til billige priser. 

Derudover står det 9.klasse frit for at finde andre måder at tjene penge på til de to fester.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok